Teo Hira a demisionat din Consiliul Local, pentru RAEDPP

0
747
Teo Hira

Teo Hira a demisionat din Consiliul Local Constanța, după ce a ales să ocupe locul de membru al Consiliului de Administrație al Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța. Din această poziție, Hira crede că activitatea sa va avea un mai mare impact asupra vieții comunității.

În ședința din 28.12.2020, Teo (Stere) Hira a fost ales, de către Consiliul Local Constanța, unul dintre noii membri provizorii din Consiliul de Administrație Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat, după ce vechiul C.A. a fost revocat.

Celălalt membru ales a fost Ioana Beșteliu, care ocupă acum și funcția de președinte al Consiliului de Administrației al R.A.E.D.P.P.

„Anul nou vine cu o noua provocare pentru mine. Azi am participat, în calitate de membru, la prima ședință de C.A. al R.A.E.D.P.P., una dintre regiile Primăriei Municipiului Constanța. Din nefericire, această poziție este incompatibilă cu cea de ales local, motiv pentru care am ales să renunț la mandatul de consilier local municipal.

Pentru mine, a fost un privilegiu sa fiu girat cu încredere din partea dumneavoastră, a constănțenilor. Pe parcursul celor două luni și jumătate de mandat, am avut onoarea de a conduce ședințele în calitate de președinte si am reușit sa inițiez proiectul «Solidaritate», proiect aprobat prin votul colegilor mei consilieri.

Vreau să vă asigur ca nu abandonez obiectivele enunțate în campania electorală, dimpotrivă, mă alătur Executivului si încerc sa îmi pun toată priceperea în slujba comunității. Consider că impactul activității mele va fi mai mare prin urmărirea misiunii de a eficientiza activitatea R.A.E.D.P.P. Constanța“, a declarat Teo Hira.

Rămâne de văzut dacă acesta va fi numit și director al Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța, așa cum se speculează de ceva timp deja.

În Consiliul Local, locul său ar putea fi luat de medicul stomatolog Ates Casimceali, următorul de pe lista de candidați P.N.L. pentru C.L. Constanța, care a fost și cel mai tânăr candidat pentru Legislativul constănțean.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.