Au fost emise somaţiile de DEMOLARE în 48 de ore pentru mai multe terase din Constanţa! Sunt vizate şi localuri din Portul Tomis

0
34124

Mai multe societăţi din Constanţa au primit somaţii ca în 48 de ore să desfiinţeze construcţiile ilegale edificate pe domeniul public. Vorbim despre terasele care se aflau deja în atenţia administraţiei locale, după celebra de-acum demolare de la Mio Caffe.

Conform unor reprezentanţi ai Primăriei Constanţa, vizate sunt 20 de localuri, dintre care amintim: Scapino, Margo (unde este necesară doar înlăturarea unor geamuri, din câte se pare), Cafe do Brasil, Entourage, Bistro Tomis, Zorile, Restaurant Marinara, Racing Pub, Ca la mama. După cum se poate sesiza, sunt terase din centru, din Zona Peninsulară şi din Portul turistic Tomis.

Reamintim că:

  • Cafeneaua Entourage este situată lângă Sala Sporturilor din Constanța și este deținută de familia Pețu.
  • Restaurantul Zorile s-a modernizat în ultimii ani destul de mult și se pare că s-au extins mai mult pe partea dinspre faleză. Patronul locației este Stere Caracota.
  • Café do Brasil se află în parcul de lângă Teatrul de Operă și Balet „Oleg Danvoski” și este una din locațiile preferate de tineri. Locația este deținută de Mircea Raiciu.

Mai multe detalii:

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.