Au fost prinşi infractorii care au spart un apartament din centrul localităţii Agigea: cel mai mare dintre ei are 15 ani

0
1377
Foto cu rol ilustrativ

Indivizii care au spart un apartament din centrul localității Agigea, la sfârșitul lunii trecute, au fost identificați.

Așa cum arătam într-un articol publicat recent, mai mulți indivizi au pătruns prin efracție într-un apartament din localitatea Agigea, în scop de jaf. Din nefericire pentru ei, nu au avut ce fura, dat fiind că apartamentul era nelocuit de mai mult timp și în interiosr nu se aflau obiecte de valoare.  

Un cititor ne-a transmis faptul că incidentul a avut loc pe data de 29 noiembrie și a oferit câteva detalii, care au fost confirmate de reprezentanții IPJ Constanța.

”La data de 29 noiembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii Secției 1 Rurală Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că ușa de acces a unui imobil din localitatea  Agigea a fost forțată. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Din primele verificări a reieșit faptul că persoane necunoscute ar fi forțat ușa de acces și ar fi pătruns în imobilul respectiv, fără a sustrage bunuri din interior. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de furt calificat”, ne-au relatat polițiștii.

În urma cercetărilor, polițiștii i-au identificat, în scurt timp, pe autori, fiind vorba despre 5 minori cu vârste între 13 și 15 ani. În cazul acestora urmează a fi luate măsurile legale specifice categoriilor de vârstă.

Danil ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.