Au fost semnate contractele de finanțare pentru construcția a două blocuri și modernizarea mai multor străzi din Hârșova

0
276

Administrația locală din Hârșova anunță că a fost semnat, în sfârșit, proiectul pentru construcția a două blocuri, respectiv semnarea contractului de finanțare pentru modernizarea mai multor străzi.

Este vorba despre proiectul “O viață sănătoasă într-un oraș sănătos – Construire blocuri locuințe sociale și modernizarea străzilor Ardealului, Libertății, Vântului (parțial) și Celea Mare”. În cadrul proiectului s-a propus realizarea a două blocuri de locuințe sociale, cu 2 scări fiecare cu câte 16 apartamente. Valoarea totală a proiectului este de 27.662.172,96 lei.

“Dragi hârșoveni, după aproape un an de zile de când am fost înștiințați despre aprobarea proiectului, timp în care am așteptat semnarea contractului de finanțare pentru modernizarea străzilor Ardealului,, Libertății, Vântului (parțial), Celea Mare și construirea a două blocuri de locuințe, astăzi s-a realizat și acest lucru și vom putea începe, în sfârșit, implementarea proiectului. Din păcate, am pierdut aproape un an de zile, în care aceste lucrări sau o parte din ele, puteau fi deja finalizate, dacă cineva nu ne-ar fi pus ‘o vorbă bună’ la minister (și nu este cazul să vă mai spun despre cine e vorba). Dar, din fericire, insistența și demersurile mele au reușit să deblocheze situația și să putem demara proiectul, atât de benefic pentru hârșoveni”, a transmis, cu acestă ocazie, primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.