Primarul din Hârșova așteaptă să fie chemat la semnarea contractului pentru construirea de blocuri noi

0
1401
Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova. FOTO Facebook

Primăria orașului Hârșova continuă lucrările de asfaltare în cadrul proiectului “O uniune transfrontalieră în umbra istoriei”, realizat cu fonduri europene. Proiectul vizează și modernizarea mai multor străzi ce leagă Școala Veche de Cetatea Carsium și centrul orașului. Pe lângă acestea, primarul din Hârșova, Viorel Ionescu, susține că este pe punctul de a semna contractul pentru construirea a două blocuri noi și asfaltarea a patru străzi.

La Hârșova se lucrează în ritm alert. Ultimele lucrări vizează reconstruirea integral a covorului asfaltic pe strada 9 Mai – tronson cuprins între strada Crinului și strada Ana Ipătescu, strada Cetății și strada Gheorghe Doja – tronson cuprins între strada Carsium și strada Dobrogei. Totodată, noi proiecte sunt pe cale să primească finanțare.

“Aștept să fiu chemat să semnez vreo trei contracte. Momentan suntem cu lucrările în desfășurare și la parcuri și la Școala Veche și la stadion, se lucrează la noi. Am trimis ultima clarificare la proiectul privind construirea de două blocuri și asfaltarea a patru străzi și sper să semnez contractual de finanțare cât mai curând ca să ne apucăm de lucrări”, a precizat Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova.

Este vorba despre proiectul “O viață sănătoasă într-un oraș sănătos – Construire blocuri locuințe sociale și modernizarea străzilor Ardealului, Libertății, Vântului (parțial) și Celea Mare”. În cadrul proiectului s-a propus realizarea a două blocuri de locuințe sociale, cu 2 scări fiecare cu câte 16 apartamente. Valoarea totală a proiectului este de 27.662.172,96 lei.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.