Au încălcat cu repetiţie decizia de închidere a localurilor: Sofra şi Dolce Vita, amendate din nou!

2
9699

Ziua şi amenda pentru patronul Restaurantului Sofra! Acesta nu a mai avut răbdare încă o zi, până la redeschiderea localurilor, conform deciziei autorităţilor, şi a primit clienţi încă din data de 27 ianuarie a.c. De altfel, la Sofra a fost deschis şi anterior datei de 27 ianuarie, motiv pentru care poliţiştii au amendat proprietarul în fiecare zi. Şi la Dolce Vita s-a întâmplat acelaşi lucru.

Conform IPJ Constanţa, la data de 27 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că două restaurante, situate pe bulevardul Mamaia, respectiv bulevardul Alexandru Lăpușneanu, sunt deschise, iar în interior se află mai multe persoane.

Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, potrivit Legii 55/2020. Este vorba despre administratorii Restaurantului Sofra şi Dolce Vita.

Citeşte şi:

2 COMENTARII

  1. Ce va surprinde ? Va explic eu matematica si mentalitatea patronului de Romania, im contextul legal actual. Amenda este de 2000 ron. Platita in 48 de ore devinde 1000 ron. Banii astia se scot de la 10 mese, dimineata. Deci pana in ora 12 si-a platit amenda, restul zilei e profit. Vreti sa se elimine astfel de situatii ? Sa se mareasca amenzile. Atata timp cat amenzile sunt simbolice, bossii de Rromania si le vor asuma in continuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.