Autorităţile care au mers în control la Restaurantul Colonadelor l-au umplut de amenzi pe Nicu Terzi: au verificat inclusiv casa de marcat de la plăcintărie

0
4426

Avalanşă de amenzi pentru Nicu Terzi de la Restaurantul Colonadelor, acolo unde duminică seara avea loc o nuntă cu circa 300 de invitaţi. Direcţia de Sănătate Publică din Constanţa a aplicat o amendă de 10 mii de lei, pentru că a constatat că nu exista distanţă între scaunele de la mese conform normelor actuale.

De asemenea, pe lângă deschiderea unui dosar penal pe numele lui Nicu Terzi şi a socrului mic (organizatorul nunţii, Costea Halep), poliţiştii prezenţi duminică la local ca urmare a unui apel la 112 au verificat şi plăcintăria din incinta complexului. La plăcintărie, oamenii legii au constatat o diferenţă de bani la casa de marcat, aşa că au aplicat o amendă de 1.500 de lei, conform OUG 28 şi au confiscat 293 de lei.

Reamintim că polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-au autosesizat duminică, 27 iulie, în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la Restaurantul Colonadelor din Constanţa.

La fața locului s-au deplasat 28 de polițiști de ordine publică, investigarea criminalității economice, criminalistică și rutiera pentru efectuarea primelor verificări. S-a constantat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziționate cu respectarea distanței de 2 metri, iar numărul invitaților depășea 50 de persoane.

Mai adăugăm faptul că nunta a continuat după “descinderea” Poliţiei, Jandarmeriei şi a Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor, dar cu 50 de personae, conform legii, alte circa 200 de persone părăsind evenimentul.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.