Autorul tentativei de omor de la ICIL a fost condamnat

0
257

Autorul tentativei de omor din luna martie a acestui an, din zona ICIL Kaufland, a fost condamnat. La șase luni de la comiterea faptei, Tribunalul Constanța s-a pronunțat, pe fondul cauzei,  asupra pedepsei pe care inculpatul L. Daniel ar putea să o ispășească.

Pe data de 2 martie a.c., într-o perioadă în care aproape toată lumea stătea izolată în case, fiind instituită stare de urgență la nivel național, un apel la 112 a alertat autoritățile în legătură cu un posibil omor. Polițiștii criminaliști și un echipaj al Serviciului Ambulanță s-au deplasat la fața locului, unde un bărbat stătea întins pe caldarâm, cu sânge în jurul său. Acesta, fiind vorba despre un tânăr de 26 de ani, a fost imediat preluat de medici și transportat la spital, mai ales că prezenta multiple plăgi înjunghiate. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru identificarea autorului, iar în scurt timp a fost prins.

Astfel, a urmat procedura legală, respectiv reținerea, arestarea, trimiterea în judecată și, mai nou, condamnarea. Astfel, miercuri, 16 septembrie, L. Daniel a fost găsit vinovat pentru comiterea infracțiunii de omor sub forma tentativei, faptă pentru care a fost condamnat la 6 ani de detenție, cu executare. Hotărârea nu este, însă, definitivă, putând fi atacată cu apel.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.