Corina Martin, după vizita în cartierul Faleză Nord: „Ni s-a semnalat o zonă care este un adevărat focar de infecție”

0
474

Alegerile locale se apropie cu pași repezi, iar Corina Martin, candidatul Partidului Ecologist Român la funcția de primar al Municipiului Constanța, continua să meargă împreună cu echipa sa de consilieri pe străzile orașului, în diferite cartiere.

Recent, echipa PER Constanța a ajuns în cartierul Faleză Nord, unde constănțenii le-au semnalat mai multe probleme. Printre acestea se numără lipsa spațiilor verzi, dar și o zonă care se află în apropierea unei grădinițe și care este un adevărat focar de infecție, acolo fiind o clădire insalubră.

În fiecare zi, merg printre constănțeni, pe străzile și în cartierele Constanței, la noi în oraș, acasă la ei. Pe Strada Unirii și în cartier Faleză Nord, din nou, am întâlnit aceleași probleme generale din fiecare cartier: lipsa spațiilor verzi, lipsa locurilor de joacă pentru copii (cu excepția locului de joacă de pe Promenadă cartierului), saci de gunoi colectat de la terasele de pe plajă, expuși la vedere pe lângă tomberoane, pe aleile pietonale. Zona promenadei oferă o priveliște spectaculoasă, dar mai sunt și aici multe lucruri de bun gospodar de făcut, pentru confortul locuitorilor. Pe Strada Unirii, însă, lângă Grădiniță Colibri, ni s-a semnalat o zonă în care Primăria trebuie facă ordine și să clarifice situația unei clădiri abandonate și lăsate în paragină, focar de infecție și de risc pentru locuințele învecinate. Peste tot, am întâlnit tineri, părinți și bunici care ne-au împărtășit problemele lor și care au discutat cu noi despre dezamăgirea de a le fi ignorate și uitate problemele”, a precizat Corina Martin.

Comandat de PER Constanţa,

Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro

Cod AEP mandatar: 21200195

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.