Aventuri cu caiacul în Delta Dunării: cât costă o astfel de distracție

0
1170

Delta Dunării este spectaculoasă din mai multe puncte de vedere. Fauna și flora sunt cu adevărat impresionante. Iar toate acestea le puteți observa îndeaproape dacă alegeți să faceți o plimbare cu caiacul.

Frumusețea unei ture cu caiacul este că nu ai nevoie de o experiență anterioară. Tânăr sau bătrân, te poți bucura de o activitate în mijlocul unui parc național protejat. Turele organizate vă oferă șansa de a explora, a experimenta și a înțelege cu adevarat cum este traiul omului în comuniune cu natura, în Delta Dunării. Astfel, veți vedea Delta sălbatică în toată splendoarea ei, și veți observa îndeaproape comportamentul păsărilor și animalelor sălbatice, dar și stilul de viață al oamenilor, greutățile si frumusețile vieții într-o lume pe cale de dispariție, din cauza impactului tot mai mare al omului asupra naturii.

Pentru o aventură cu caiacul prin Deltă, ghidul este esențial. Ghidul alege cele mai bune trasee, identifică animalele sălbatice, organizează taberele, ajută la încărcarea cât mai eficientă a caiacelor, repară sau înlocuiește orice echipament stricat și intervine în situațiile de urgență. Tot ghidul va împărtăși cu dv toate cunoștințele lor despre deltă, vă va instrui în deprinderea abilităților necesare pentru manevrarea caiacului și pentru campare.

“Turiștii pot închiria caiacele pentru o zi până la 7 zile. Traseele se pot schimba în funcție de fiecare om și de cât efort este dispus să facă. Am avut și copii mici și oameni de 70 de ani, deci nu există o limită de vârstă. Turele sunt între 600 de lei și pot ajunge până la 1500 de lei în funcție de unde vrea să ajungă turistul și de zile. Dacă este doar pentru o zi caiacul single este 100 de lei, iar caiacul dublu este 180 de lei”, a precizat ghidul pentru caiace.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.