Bărbat din Tulcea prins la București având asupra sa droguri de mare risc pe care le vindea și la Constanța. A fost arestat preventiv

0
1159

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, sprijiniți de cei ai Biroului de Poliție Autostrăzi – Autostrada A1, şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Vrancea au prins în flagrant delict o persoană bănuită de trafic de droguri de mare risc. Peste 200 de grame de cocaină,  bani și un autoturism de lux au fost indisponibilizate de poliţişti.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, sprijiniți de către polițiștii Biroului de Poliție Autostrăzi –Autostrada A1, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B. T. Vrancea, au prins în flagrant delict, în București, vineri, 7 august a.c., un bărbat, de 30 de ani, care ar fi avut asupra sa droguri de mare risc, respectiv peste 100 de grame de cocaină și ketamină, pe care ar fi intenționat să le transporte pe ruta Oradea-Constanța, cu scopul de a le vinde pentru 14.000 de euro.

Din cercetări a reieşit că, începând cu anul curent, bărbatul, de 30 de ani, originar din județul Tulcea, ar fi comercializat droguri de mare risc unor persoane din București, Constanța și Vrancea. 

Concomitent cu activitatea de prindere în flagrant delict, poliţiştii au efectuat o percheziție domiciliară în județul Constanța, la locuința bărbatului de 30 de ani, unde au indisponibilizat 3 grame de cocaină.

Bărbatul a fost arestat preventiv.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.