“Bărbații la 40, femeile la 43”, un spectacol despre criza vârstei mijlocii, la Constanța

0
512

Este un spectacol despre criza prin care trec aproape toate cuplurile cel puțin o dată în viață. Dacă despre bărbați este bine știut faptul că “middle age crisis” se manifestă la 40 de ani, despre femei încă se discută.

La 30, la 35 sau la 43. Să te înșele soția cu “cel mai prost din clasă”, să te prindă criza de la 40 cu un milion de euro în cont sau să fii părăsit pentru că ești un om prea bun la suflet, sunt problemele cu care se confruntă
personajele noastre surprinse în trei tablouri: la 29, la 40 si apoi la 43 de ani.

În distribuție: Leonid Doni, Andreea Mateiu si Octavian Strunilã. Scris si regizat de Octavian Strunilã.

În “Bărbații la 40, Femeile la 43”, Leonid Doni este glumețul clasei! Acel tip de personaj care cu riscul de a se face de râs, încerca în fiecare zi să facã ceva comic doar ca să se facă remarcat. Îl regăsim acum, la mai bine de 10 ani de la terminarea liceului, neschimbat. La fel de singur si la fel
de glumeț! Nu a găsit încă fata potrivită dar are speranțe!

Andreea Mateiu în povestea noastră, este femeia căsătorită cu bărbatul de succes, plin de bani si cu
o sumedenie de amante. În pragul vârstei de 40 de ani, soțul se îndrăgostește de o “pustoaică de 23 de ani” si o lasă baltă cu doi copii si fără nicio carieră. Simte că-i fuge pământul de sub picioare și caută o soluție sa-și repună ordine în viață. Cu mult umor si autoironie reușește să preia, într-un sfârșit, controlul situației!

Octavian Strunilă este “avocat în cele mai mari procese din țara asta”, după cum se laudă chiar el și trăiește intens fiecare clipă, consumând cele mai scumpe băuturi în compania celor mai frumoase femei.

Este victima crizei de la 40 de ani, conștientizează asta si o savurează din plin! Este un nemernic dar își asumă asta. Viața însă, ne face mai multe surprize decât ne putem noi imagina și eroul nostru se vede depășit de o situație total neprevăzută si plină de un umor debordant! Vârsta minimă de acces la spectacol este de 12 ani!

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.