Bărbatul care a lovit o persoană cu pumnul în față pentru a o jefui, în Tomis Nord, a ajuns la Penitenciarul Poarta Albă

0
251
Penitenciarul Poarta Albă

Amar Ibraim este cunoscut cu antecedente penale, el fiind condamnat în mai multe dosare. Însă, pe 25 aprilie 2023, a fost condamnat definitiv pentru tâlhărie, iar după contopirea pedepselor a rezultat cea de 4 ani și 2 luni de închisoare. La aceeași dată a fost săltat de polițiștii din Ovidiu și dus la Penitenciarul Poarta Albă.

La data de 25 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 45 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Persoana respectivă a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă”, potrivit reprezentanților din cadrul IPJ Constanța.

Este vorba despre Amar Ibraim, care a fost trimis în judecată pentru tâlhărie, alături de Marius Calcan.

Potrivit anchetatorilor, în data de 24.06.2018, în jurul orei 13.00, în timp două persoane se aflau în faţa scării unui bloc situat pe strada Aleea Mărgăritarelor din Tomis Nord, Ibraim și Calcan le-au acostat. Aceștia i-au cerut uneia dintre persoanele vătămate o ţigară.

În momentul în care le-a spus că nu este fumătoare, unul dintre ei a agresat-o, aplicându-i o lovitură cu pumnul la nivelul feţei, iar un alt inculpat i-a sustras celelailate persoane vătămate o sacoşă în care avea un telefon mobil şi cheile de la apartament.

După comiterea faptei, inculpații au fugit în Parcul Tăbăcăriei fiind alergaţi de către o persoană, fără, însă, a reuşi să-i prindă.

Au fost trimiși în judecată pentru tâlhărie, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Constanța pe 4.11.2021.

Pe 10.01.2023, au fost condamnați pe fond. Marius Calcan a primit 2 ani și 7 luni de închisoare cu suspendare, pe când Amar Ibraim, care avea și alte condamnări mai vechi, a primit 4 ani și 2 luni de închisoare cu executare.

Pe 25 aprilie 2023, decizia a rămas definitivă, iar Ibraim a fost introdus în penitenciar.

Liliana BELCIUG

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.