Bărbatul care a murit după ce a căzut de la etajul X, lucra pentru Mibo Metal System

0
1668
FOTO: Opera Residence

Bărbatul care a murit joi, 16 decembrie a.c., a căzut de la etajul X al Opera Residence în timp ce manipula geamuri termopan.

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitați să intervină joi, 16 decembrie a.c., în jurul orei 8.30, pe strada Promenadei, la Opera Residence.

O persoană căzuse de la etajul X al blocului aflat în construcție. Cadrele medicale au efectuat protocolul de resuscitare, bărbatul fiind în stop cardio-respirator, dar în ciuda eforturilor depuse, acesta nu a mai putut fi salvat.

Acesta lucra în funcția de confecționer montator pentru SC Mibo Metal System SRL și, în timpul manipulării unor geamuri termopan, a căzut în gol de la etajul X al imobilului Opera Residence, aflat în construcție.

Evenimentul se cercetează și de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor.

În baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate, vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului, precum și reglementările legale încălcate. Pe cale de consecință, vor fi stabilite răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate, pentru prevenirea altor cazuri similare.

Mibo Metal System SRL are sediul social în Valea Dacilor și ca asociați pe Ion Bobe (75% din părțile sociale) și pe Marian Bobe (25%). Principalul său obiect de activitate este fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice, iar în 2020 a realizat o cifră de afaceri de peste 4,4 milioane de lei și un profit de 687.845 de lei, având un număr mediu de 16 angajați.

V.I.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.