De la anul, SPIT nu mai funcționează pe Sulmona: a închiriat un nou spațiu, de la milionarul Samara

0
5369

Serviciul Public de Impozite, Taxe și Alte Venituri ale Bugetului Local Constanța se mută de pe strada Sulmona pe strada Soveja, la parterul unui bloc.

La începutul lunii decembrie, SPIT Constanța a încheiat un contract pentru închirierea spațiului de pe strada Soveja nr. 104, bl. 44, parter, ce aparține Sammarina Imobiliare SA. Acesta are o suprafață de 180mp.

Astfel, de la 1 ianuarie 2022, SPIT va plăti o chirie de 11 euro/mp/lună, plus TVA, adică 1.980 de euro fără TVA/lună, la care se adaugă costul utilităților. Prețul în lei al locațiunii pentru anul 2022 este 11.521,82 lei/lună, TVA inclus.

Noul contract de închiriere este valabil până la sfârșitul anului 2026.

Astfel, de la 1.01.2022 activitatea SPIT de pe strada Sulmona se va muta pe strada Soveja. Pentru amenajarea spațiului SPIT va plăti firmei Nova Spot aproape 130.000 de lei.

Reamintim că acționarii majoritari ai Sammarina Imobiliare sunt soții Samara, Lidiea și Stere, cu aproape 80% din acțiuni. Restul este deținut de Sammarina SA. Și această societate este deținută, în majoritate, de către cei doi soți, iar Maria Corina Cușu și Alexandru Sama au câte 10% din acțiuni fiecare.

Sammarina Imobiliare S.A. a declarat, anul trecut, un profit de peste 6 milioane de lei, activitatea principală fiind închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Sammarina S.A. a înregistrat pierderi de peste 43.000 de lei, din activități de servicii anexe transportului pe apă.

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.