Bărbatul decedat în accidentul de la ieşire din Lumina era şef serviciu în cadrul APIA

0
16425
Echipajul de la Descarcerare a intervenit la accident. FOTO ISU Dobrogea

Un teribil accident rutier a avut în seara de 16 noiembrie pe DN 22, la ieșirea din localitatea Lumina spre Oituz.

Echipajele de salvare ajunse la locul solicitării au găsit un bărbat în vârstă de 41 ani, decedat, precum și o a doua victimă, o femeie în vârstă de 40 ani. Aceasta din urmă era inconștientă, dar cu puls, fiind preluată de echipajul SMURD C și transportata la spital pentru investigații medicale amănunțite.

Nenorocirea a avut loc în jurul orei orei 19.20, iar victima a fost angajat al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.

Iată mesajul de condoleanţe transmis de APIA: “Încă o veste tristă pentru colectivul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură. După decesul doamnei director al Direcției Juridice, Irina Găgenel, un alt coleg și-a găsit astăzi sfârșitul într-un tragic accident de circulație pe raza județului Constanța: Radu Druică, șeful de serviciu din cadrul Serviciului Pregătire Personal, Direcția Management Resurse Umane, APIA aparat central. Drum lin către îngeri, Radu! Dumnezeu să te odihnească! Sincere condoleanțe familiei!”

Ce spun reprezentanţii Poliţiei despre accident:

“În jurul orei 19.20, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22, la km 281+500 m, între un autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani, și un autocamion, condus de un bărbat de 27 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a bărbatului de 41 de ani și rănirea gravă a pasagerei dreapta față din autoturism, o femeie de 40 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”.

C.S., A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.