Bloc cu piscină și centru SPA în Faleză Nord

0
1088

Cartierul Faleză Nord contiună să fie principalul punct de atracție al constructorilor din Constanța. Fiind cartierul situat cel mai aproape de țărmul Mării Negre, apartamentele din această zonă se vând cel mai scump. Astfel, firmele care ridică blocuri aici se bazează pe un câștig destul de substantial. Cea mai nouă investiție este un bloc de 11 etaje ce va avea și piscină și centru spa. Proiectul se află pe masa Agenției pentru Protecția Mediului.

Ca urmare a solicitării de emitere a acordului de mediu adresate de Moteco SRL înregistrată la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa privind evaluarea impactului anumitor proiecte publice şi private asupra mediului şi regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei şi faunei sălbatice APM Constanța decide că proiectul: „Construire imobil 2S+P+11E cu destinatia de locuinte colective cu spatiu comercial, centru spa si piscina, organizare de santier si imprejmuire teren”, amplasat în municipiul Constanța, strada Uniri, nr. 67, se supune evaluării impactului asupra mediului.

Corpul de clădire propus va avea suprafața construită de 4.454.21 mp și o suprafață desfasurată de 42.940.47 mp. Imobilul va avea 193 de apartamnente dispuse la etajele 1-11, spații comerciale, centru SPA, piscină la parter și parcare la subsolul clădirii. Suprafața terenului este 8857 mp conform masurătorilor. Suprafața amenajată ca spatiu verde va fi de 2834,24 mp, reprezentand 32 % din suprafața totală dispusa. Terenul vegetal va fi plantat cu gazon si amenajări locale cu plante de talie mica si mijlocie. Totodată, în proiect sunt prevazute 308 locuri de parcare.

Societatea Moteco SRL a fost înfiinţată în anul 2001 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 4.000.000 de lei, integral vărsat, este compus din 400.000 de părţi sociale. Moteco SRL este controlată de Universitatea „Spiru Haret“ cu 24% din capitalul social, şi Leonard Georgescu, cu 76% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, este Leonard Georgescu.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.