Bloc de 11 etaje pe bulevardul Mamaia

0
1148
Foto: arhivă

S-a dat startul investițiilor imobiliare în orașul de la malul Mării Negre. Primăria municipiului Constanța dă undă verde unui proiect ce face referire la construirea unui imobil de 11 etaje pe bulevardul Mamaia la numărul 296- 296 A.

Astfel, a fost emis Certificatul de Urbanism, numărul 943, beneficiară fiind societatea SC Sunrise Tours SRL, ce vizează edificarea unui imobil, ansamblu de locuințe colective cu regim de înălțime S+P+11+11D cu comerț de proximitate la parter.

Terenul în studiu pe care se intenționează a se construi imobilul are o suprafață de 9626 mp, cuprinde terenurile de la nr. 296 și 296A și are acces din strada Unirii.

Societatea SC Sunrise Tours SRL a fost înființată în anul 2001 și este controlată de Zoe și Dumitru Ghiuri, care sunt și administratorii societății ce are ca domeniu de activitate activități recreative și distractive.

Terenul în studiu are o suprafață de 9626 mp, cuprinde terenurile de la nr. 296 și 296A și are acces din strada Unirii.

Pe acest amplasament a fost aprobat un PUZ în anul 2007 cu HCLC 538 din 26.10.2007, reglementările aprobate prevăd încadrarea funcțională de locuințe colective înalte P+20E. În prezent, proprietarii doresc să construiască un ansamblu de locuințe colective având o configurație diferită și un regim de înăltime mai mic, compus din patru blocuri de apartamente, dintre care două cu comerț / dotări de proximitate la parter. Regimul de înaltime este de D+P+11+11D, ultimul nivel fiind ocupat exclusiv de dormitoarele locuințelor de tip duplex cu acces la etajul 11.

Precizăm că societarea Sunrise Tours a obținut în anul 2019 autorizația de construire ce prevede supraetajarea unui imobil de 7 etaje situat pe strada Unirii, numărul 19B.

Investițiile ce vizează blocuri cu regim de înălțime de peste patru etaje vor lua ”naștere” pe Bulevardul Mamaia, iar asta pentru că, la începutul lunii martie, administrația liberală a dat undă verde construirii unui bloc de 6 etaje la numărul 154. Societatea care va realiza această investiție este SC Maritime Repair SRL și este controlată de Grigorov Corneliu-Bogdan, unic acționar.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.