Un fost candidat pentru funcția de primar la Brăila edifică un imobil de opt etaje în stațiunea Mamaia

0
301

Administrația locală a emis luni, 22 martie a.c., mai multe Certificate de Urbanism ce vizează edificarea a două hoteluri și imobil de locuințe colective.

Primăria a emis luni Certificatul de Urbanism care se referă la construirea imobil în regim de înălțime S+P+5-8 etaje cu funcțiunea de locuințe colective.

Amplasamentul este situat în apropierea grădinii Teatrului de Vară din stațiunea Mamaia- Complex Perla.

Beneficiarul acestei investiții este un fost candidat independent pentru Primăria localității Însurăței din județul Brăila, în persoana afaceristului Daniel Angelin Cîrîc. Acesta a candidat pentru funcția de primar al orașului Însurăței în anul 2008 dar și 2020.

Totodată, afaceristul brăilean, care deține societatea SC Agro Daniel SRL, a apărut pe ”lista rușinii”, în anul 2016, cu o datorie constatată de ANAF de peste 101.806 lei, însă a contestat această decizie a instanței și a câștigat procesul.

Societatea SC Agro Daniel SRL a fost înființată în anul 1994 și are sediul pe Șoseaua Brăilei, numărul 2 I, localitatea Însurăței, județul Brăila avându-l unic administrator pe Cîrîc Daniel Angelin, iar în anul 2020 a ocupat locul 3 în Top Profit România Microîntreprinderi.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.