Blocul de șase etaje al unui fost consilier local, pe masa Agenției pentru Protecția Mediului Constanța

1
2480

Investitorii imobiliari țintesc orice teren liber de construcții din municipiul Constanța pentru a ridica ansambluri rezidențiale sau simple blocuri, iar bulevardul Aurel Vlaicu începe să înflorească” din acest punct de vedere. Ne referim în special la tronsonul cuprins între bulevardul Tomis și Universitatea Ovidius. Zona aceea s-a transformat rapid de la spațiu verde liber de construcții la un nou cartier.

Un nou bloc de șase etaje se va ridica în imediata apropiera a șoselei. Firma Franc Estate Development SRL a obținut la începutul lunii septembrie certificatul de urbanism ce vizează această construcție, iar acum societatea a cerut și acordul de mediu pentru proiectul „Construire imobil 2S+P+mezanin+6E – locuințe colective cu spații comerciale și servicii la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier-cu condiția încadrării în hmax=27m”. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Constanța pe strada Unirii nr. 23 şi la sediul Franc Estate Development SRL, cu sediul Constanța, strada Pescăruș nr. 49.

Menționăm că cel ce deține acțiuni la această firmă este fostul consilier municipal local PSD Cristian Mihăilescu, care a mai ridicat două imobile a câte 10 etaje în acea zonă. Franc Estate Development SRL a fost înființată în anul 2015 și are sediul în municipiul Constanța. Asociații, persoane fizice, sunt: Cristian Mihăilescu, Valentin Barbă și Alexandru Barbă.

Mihaela GIUGLEA

Citeşte şi:

1 COMENTARIU

  1. Verificați ,va rugăm din suflet și santierul abandonat de 12 ani pe Duiliu Zamfirescu,cu o macara părăsita,care ne pune viețile și casele în primejdie,am făcut demersuri la toate forurile,nimeni nu se implica!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.