Blocurile de la Henri Coandă vor fi reabilitate complet! Iată ce sumă se va cheltui

1
1529

Blocurile din cartierul Henri Coandă vor fi reabilitate aproape de la zero. De curând, municipalitatea a demarat procedurile pentru o nou achiziției publică ce vizează campusul social Henri Coandă, asta după ce locuitorii din această zonă au primit recent kituri de igienă gratuit din partea autorităților.

Astfel, se dorește achiziția și contractarea execuției lucrărilor de îmbunătățire a condițiilor de locuire aferentă proiectului ”Măsuri integrate pentru o viaţǎ mai bună”, ceea ce înseamnă că se vor renova blocurile de la zero.

Obiectivul general al proiectutui îl reprezintă reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie şi excluziune socială din comunitatea marginalizată studiată în care există populaţie aparţinand minorităţii rome, prin sprijinirea integrării socio-economice a 600 de persoane din comunitatea marginalizată rezidentă în zona de intervenţie ce înglobează şi campusul social „Henri Coandă”.

Obiective specifice ale proiectului sunt: îmbunătăţirea condiţilior de locuire pentru 106 gospodării din comunitate prin repararea/înlocuirea instalaţiilor sanitare din locuinţele acestora. Se vor înlocui integral obiectele sanitare existente cu obiecte sanitare noi. Amplasamentul este situat în zona cartierului Henri Coandă.

Valoarea estimată fără TVA: 286.200,00 lei fără TVA, iar durata de execuție a lucrărilor este de 6 luni. Cei interesați pot depune oferte până la data de 08.07.2020. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte conform prezentului anunț pe adresa de e-mail: nilghiun.manea@primaria-constanta.ro.

Mihaela GIUGLEA

1 COMENTARIU

  1. In loc sa “imbunatatiti” condițiile de trai, mai bine veniti sa vedeti ce se intampla in cartierul cu care ne-ati pedepsit. Manelele urla la 4 dimineata, certuri, bătăi, scandal in toata regula.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.