De la mijlocul lunii iulie se reiau mai multe zboruri de la Aeroportul Mihail Kogălniceanu

0
3032

De mai bine de două luni de zile, companiile aeriene anunță reluarea zborurilor pentru ca mai apoi să revină asupra deciziei. Toate acestea se întâmplă pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19. Astfel, operatorii de zboruri vor începe din luna iulie să îşi reia cursele obişnuite. Şi cum am observat zilele acestea că litoralul românesc a fost luat cu asalt de zeci de mii de turiști, cu siguranţă mulţi români se gândesc la o escapadă şi în Europa.

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu a anunțat recent că a primit notificări din partea companiilor aeriene cu privier la zborurile către Londra și Istanbul. Astfel, zborurile regulate externe operate de compania TURKISH AIRLINES pe ruta Constanta – Istanbul retur sunt suspendate și în luna iulie, iar zborurile regulate externe operate de compania WIZZ AIR pe ruta Constanta – Londra și retur sunt suspendate până la data de 16 iulie 2020 (inclusiv). Primul zbor către Londra are loc pe 19 iulie, iar prețurile încep de la 42 de euro.

Tot din 16 iulie va avea loc și inaugurarea zborurilor Timișoara- Constanța, Cluj – Constanța, Oradea – Constanța, în regim de câte 2 zboruri pe săptămâna, joia și duminica, începând din 16 iulie și până la începutul lunii septembrie! Un zbor la Timișoara și Cluj începe de la 82 de euro.

Dacă doriți să plecați mai devreme în vacanță, de pe aeroportul din Constanța puteți merge la Viena. Din data de 2 iulie sunt disponibile și rute către către orașul austriac. Prețul biletelor începe de la 49 de lei.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.