Boardwalk Residence SRL vrea să supraetajeze blocul din Mamaia Sat

0
128
Foto cu rol ilustrativ

Pandemia de coronavirus a generat nu doar o criză sanitară, ci și una financiară, însă acest aspect pare să nu-i fi descurajat pe jucătorii pieței imobiliare din nordul litoralului românesc.

Spre exemplu, societatea  Boardwalk Residence SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța documentele necesare pentru supraetajarea unui imobil de patru etaje pe strada M8 din Mamaia Sat. După finalizarea lucrăriloe blocul va avea cinci etaje. Același investitor a depus la APM și în cursul anului trecut pentru construirea unui bloc de patru etaje pe strada M7 din Mamaia Sat.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța decide, ca urmare a consultărilor desfăşurate în cadrul şedinţei Comisiei de analiză tehnică din data de 06.10.2021, că proiectul: „Modificare proiect autorizat cu AC 150/12.04.2021 prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața desfășurată și creare accese spre exterior la apartamentele de la parter”, propus a fi amplasat strada M8, nr. FN, CF 113561,  zona Mamaia Sat, orașul Năvodari, se supune evaluării impactului asupra mediului.

Amplasamentul propus pentru realizarea investiției este situat în intravilanul localității Năvodari, are suprafața totală 1040 mp și se află în proprietatea societății Boardwalk Residence SRL. Conform Certificatului de urbanism nr. 796/ 30.07.2021 emis de Primăria orașului Năvodari, destinația terenului stabilită prin planurile de urbanism și amenajarea teritoriului aprobate, este cea de locuințe cu caracter sezonier sau permanent, dotări turistice și complementare.

Pentru terenul analizat titularul a obtinut autorizatia de construire nr. 150/ 12.04.2021  , respectiv decizia etapei de încadrare nr.146/ 19.04.2021,  emisă de instituția abilitată de mediu, pentru proiectul inițial, cel de construire a unui bloc de patru etaje.

Boarwalk Residense SRL este deţinută de Bimmer Workshop SRL şi Burghiu Sorin, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Administratorii societăţii care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară sunt Burghiu Sorin şi Mărculescu Alexandru. 

Cifra de afaceri raportată în anul 2020 a fost de 4.459.891 de lei, aceasta după ce în anul 2019 cifra de afaceri a fost zero. Profitul net înregistrat în cursul anului trecut a fost de 2.745.995 de lei, iar datoriile s-au ridicat la suma de 3.126.684 de lei. Societatea are un angajat.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.