Bodu și Stamule, eliberați din funcțiile deținute în Cancelaria prim-ministrului

0
298

Florin Cîțu a semnat, marți, mai multe decizii de eliberare din funcție ale unor consilieri și secretari de stat din Secretariatul Guvernului și Cancelaria prim-ministrului.

Premierul Florin Cîțu a semnat marți, 12.01.2021, 13 deciziii de eliberare din funcție ale mai multor consilieri și secretari de stat din Cancelaria prim-ministrului, Secretariatul Guvernului și Corpul de Control al prim-ministrului.

Printre aceștia se numără și constănțenii Sebastian Bodu și Tănase Stamule, consilieri de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului.

Avocatul Sebastian Bodu a îndeplinit funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), cu rang de secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice, în perioada 2005-2007. Este profesor universitar în cadrul Academiei de Științe Economice din București și a fost europarlamentar în perioada 2008 – 2014. La începutul anului trecut a fost numit consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, cu atribuţii în domeniul financiar-fiscal. 

Tănase Stamule este considerat unul dintre apropiații fostului premier Ludovic Orban, care l-a numit, la finalul lui 2019, consilier pe probleme economice în Guvernul pe care l-a condus. Constănțeanul este conferențiar universitar doctor în cadrul Academiei de Științe Economice din București și a fost consilier local la Sectorul 1 între 2012 și 2016.

V.I.

Tănase Stamule

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.