Când nu sunt verificaţi pentru petrecerile lui Vali Vijelie, poliţiştii dau cu subsemnatul la IPJ pentru campania electorală de la Cogealac

0
1591
IPJ Connstanța - foto: Cătălin Schipor

Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, prin Biroul Control Intern, a dispus efectuarea unor verificări cu privire la un polițist care și-ar fi manifestat opțiunea politică în spațiul public, fapt care contravine statutului polițistului.

Situaţia a fost reclamată la Cogealac, iar în prezent se fac verificări pentru a se stabili dacă nu cumva imaginile cu poliţistul, îmbrăcat în tricou cu însemnele unui partid politic, sunt trucate. Facem precizarea că este vorba despre ajutorul de șef de post la Postul de Poliţie Corbu din cadrul Secției 5 Poliţie Rurală Cogealac.

Reamintim că şi la Năvodari un poliţist este cercetat, de data aceasta pentru participarea la o petrecere cu Vali Vijelie.

Astfel, reamintim că petrecerile lui Vali Vijelie de pe litoral au atras atenția vara aceasta, inclusiv polițiștilor. S-a dispus un control intern în IPJ Constanța și s-a constatat că adjunctul Poliției Năvodari, Cosmin Sandu, a fost la o petrecere despre care nu s-a sfiit să vorbească, la o emisiune tv, Vali Vijelie. Ulterior, cântăreţul a revenit, spunând că a glumit.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.