Cartierul Henri Coandă a fost luat cu asalt de peste 100 de mascați, jandarmi și polițiști locali

0
4466

Acțiune de amploare a autorităților constănțene în cartierul social Henri Coandă din municipiul Constanța. De la primele ore ale dimineții de 13 august, străzile au fost luate cu asalt de polițiști și jandarmi.

Polițiști și jandarmi de la forțele speciale, polițiști în civil și polițiști locali au luat la puricat cartierul Henri Coandă. Au fost vizate persoanele care sunt căutate în baza unor mandate, cei care locuiesc fără forme legale, precum și suspecții unor infracțiuni.

Știre în curs de actualizare

UPDATE

„În cursul zilei de astăzi, în intervalul orar 06.00-09.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Constanța și G.J.M Tomis, polițiști locali și reprezentanți ai R.A.E.D.P.P. au desfășurat o acțiune în cartierul Henri Coandă din municipiul Constanța, pe linia prevenirii și combaterii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice, precum și pentru verificarea respectării măsurilor prevăzute de Legea nr. 55/2020.

În urma activităților, cele peste 180 de forțe de ordine prezente au verificat aproximativ 1.000 de persoane și 20 de autoturisme, fiind aplicate 19 sancțiuni contravenționale, dintre care 17 la O.U.G. 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români și 2 la Legea 55/2020, în valoare de 1.475 de lei.“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța

Publicată de EMy EMr pe Miercuri, 12 august 2020

Cătălin SCHIPOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.