Razie în trafic cu zeci de polițiști și jandarmi

0
479
Polițiștii au verificat mai multe autovehicule în trafic. FOTO IPJ Ialomița

Peste 70 de efective ale poliției și jandarmeriei au descins în cursul zilei de 12 august în municipiul Urziceni, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ordine publică şi siguranţă rutieră, precum și în vederea respectării Legii 55/2020.

La data de 12 august, 45 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, criminalistică, investigaţii criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, precum și 28 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Urziceni, în vederea prevenirii infracționalității stradale, riscului rutier precum și respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Polițiștii au legitimat un număr de 333 de persoane și controlat peste 275 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 82 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care pe timpul desfășurării acțiunii au fost depistați la volan încălcând normele rutiere, în valoare de peste 29.100 de lei.

De asemenea, au fost reținute 4 permise de conducere din care 3 pentru alcool și retrase 2 certificate de înmatriculare pentru expirarea inspecției tehnice periodice.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.