Cartierul Veterani se extinde: apar 7 noi blocuri de câte 8 etaje fiecare

1
4198

Ansamblul rezidențial ce va fi situat în cartierul Veterani din Constanţa, spre comuna Cumpăna, va prinde ”viață”. Primăria municipiului Constanţa a emis Certificatul de Urbanism în vederea amenajării organizării de șantier pentru lucrările autorizate conform Autorizației de Construire din luna martie a anului trecut.

Lucrările sunt în plină desfășurare în ceea ce privește realizarea obiectului de investiție.

Beneficiarii construcţiilor, South Side Constanța Residence, Dumitru Vasile și Geometrik Buid SRL, a cărui administrator este Patrick Cristian Borcea, fiul lui Cristi Borcea, vor edifica un număr de șapte imobile cu regim de înălțime P+8 etaje, pe strada General de Brigadă Ioan Eremia, la numărul 7, zona Constanța Sud, bifurcație cu localitatea Cumpăna.

Investiția cu pricina prevede realizarea unui ansamblu de șapte blocuri cu un total de 448 unități locative: apartamente cu două camere și apartamente tip studio, spații comune și parcări. Fiecare bloc va deține la parter spații comerciale. Distribuirea pe fiecare nivel va fi de 8 apartamente din care 4 apartamente cu 2 camere si 4 apartamente de tip studio. Suprafața construită la sol pentru fiecare bloc este de 578,05mp. De asemenea, se are în vedere amenajarea a 7546,12 spațiu verde.

Accesul auto se va realiza din/spre Str. General de Brigadă Ioan Eremia, Str. Prelungirea Lanului, prelungirea str. Meșterul Manole și DC 1A (Constanța – Cumpăna).

Valoarea investiției este de aproximativ 48 de milioane de lei, autorizația de construire fiind eliberată de Primăria Constanța în luna martie a acestui an, iar data finalizării se promite a fi în anul 2023.

Loredana MIHAI

1 COMENTARIU

 1. Investitia de 48 mil lei = 10 mil euro
  10 mil euro / 7 blocuri = 1.4 mil euro per bloc
  1.4 mil euro / 9 etaje = 158.000 euro per etaj
  158.000 per etaj / 8 ap = 19.800€ per apartament

  Pentru ca vad ca le compartimenteaza foarte mici, deducem ca un studio ar costa 15k, iar un ap cu 2 camere, 25k.

  Acum, la preturile astea se adauga evident un profit. O sa punem un 50% ceea ce oricum e o marja destul de mare pt un bussines.

  Si astfel ajungem la pretul final de 22k pt un studio respectiv 37.5k pt un ap cu 2 camere.

  Asta ca sa stiti, cand cumparati de la samsarii astia si va bucurati ca ati dat *doar* 60.000 si credeti ca ati negociat si ati facut afacere, ati platit oricum de 2-3 ori mai mult decat face.

  Asteptati putin. In ritmul in care construiesc astia, se sparge bula cat de curand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.