Casa Albastră vrea să construiască un nou restaurant pentru parastase, lângă Cimitirul Central

0
495

Patronul Casei Albastre are în plan să își extindă afacerile în domeniul în care activează de mai bine de 25 de ani. Marius Buculeasa își dorește construirea unui restaurant cu două etaje lângă Cimitirul Central, acolo unde este și sediul firmei și al casei mortuare pe care o deține.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire unitate alimentație publică restaurant S+P+2E, firmă luminoasă, împrejmuire teren și organizare de șantier“, propus a fi amplasat pe strada Labirint nr. 53. Informaţiile privind memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, din strada Unirii nr. 23, şi la firma Casa Albastră Servicii Funerare SRL, cu sediul în strada Labirint nr. 51. Observaţiile publicului se primesc zilnic, la sediul APM Constanța.

Societatea Casa Albastră Servicii Funerare SRL, fosta Proximus Andremar SRL, a fost înființată în anul 1998 și are ca obiect de activitate servicii de pompe funebre și similare. Firma este controlată în totalitate de Marius Romeo Buculeasa, iar administrator este Nicoleta Buculeasa. În anul 2022 firma a avut o cifră de afaceri de 2.445.021 de lei și un profit net de 80.986 de lei, cu un număr de 14 angajați.

Amintim că aceeași societate intenționează să deschidă un nou cimitir în municipiu, pe un teren de 5 hectare. Amplasamentul propus se află în zona delimitată de DN3C, DE611 și DE, mai precis varianta spre orașul Ovidiu.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.