Spațiul verde din zona Parcului Tăbăcărie va fi reamenajat

1
383

Deficitul de spaţiu verde amenajat în scop de recreere, sport, promenadă şi petrecere a timpului liber la nivelul municipiului Constanţa este o realitate pe care locuitorii o resimt zilnic şi pentru care au fost lansate multiple solicitări de-a lungul timpului. Ne confruntăm, în prezent, cu lipsa acestora și o degradare a celor existente pe întreg teritoriul municipiului Constanţa. În acest sens, Primăria Municipiului Constanța a solicitat acordul de mediu pentru reamenajarea spațiului verde din zona Parcului Tăbăcărie.

Prin regenerarea spaţiilor verzi se dezvoltă, îmbunătăţeşte nivelul de viaţă şi civilizaţie pentru locuitorii orașului. Ani de zile, constănțenii s-au plâns că nu există suficiente spații verzi ori că cele existente sunt degradate. Administrația locală susține aceste aspecte și a început să depună proiecte pe aceasă linie.

Unul dintre ele este „Reamenajarea spațiului verde zona Parc Tăbăcărie din Municipiul Constanța“, pentru care a solicitat acordul de mediu. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, din strada Unirii nr. 23, între orele 9.00 și 13.00,  şi la sediul Primăriei Constanța.

Regenerarea spaţiilor verzi prin amenajarea zonei va avea o contribuție importantă la creșterea calității vieții și la îmbunătățirea urbanistică a orașului.

Mihaela GIUGLEA

1 COMENTARIU

  1. spatiu verde bai conisilierilor, ca ati distrus Parcul Tabacariei! Hoteluri, carciumi si cel mai grav mallul golanilor Mazare si Iticilor! Va vindeti si oasele mamelor pe bani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.