O firmă din Popești Leordeni se ocupă și de dirigenția de șantier pentru lucrările de la noul sens giratoriu din zona Păpădie

0
3002

O firmă din Popești Leordeni se ocupă de dirigenția de șantier pentru lucrările de la noul sens giratoriu, din zona Păpădie. Ca și de cea pentru modernizarea Bulevardului Mamaia.

Primăria Constanța a încheiat o achiziție pentru serviciul de dirigenție pentru obiectivul de investiții „Studii tehnice pentru fluidizarea circulației în perimetrul cuprins între sensul giratoriu Hotel Oxford, B-dul Alexandru Lăpușneanu și B-dul Aurel Vlaicu, municipiul Constanța“. Valoarea achiziției este de 19.850 de lei fără TVA, adică 23.621 de lei cu TVA (4.798 de euro).

Firma cu care a semnat Municipalitatea este Frangomy Solutions SRL, cea care se ocupă și de dirigenția de șantier pentru lucrările de modernizare a Bulevardului Mamaia. Aceasta are sediul în localitatea Popești Leordeni, din județul Ilfov, și a fost înființată în anul 2018. Societatea comercială se ocupă de „alte activități profesionale, științifice și tehnice n.c.a.“

În anul 2021, firma a avut o cifră de afaceri de 2.039.431 de lei, un profit net de 1.272.186 de lei și doi angajați. Administrator este Nicu Frangulea, iar asociații sunt Dragoș Corbuleanu și Costin Alexandru Ghigea, conform datelor publicate de listafirme.ro.

Totodată, Frangomy Solutions SRL a încheiat un contract cu Primăria Constanța anul trecut, pentru serviciul de dirigenție de șantier aferent reamenajării a zece locuri de joacă.

Context

Consiliul Local Constanţa a adoptat luni, 31 octombrie 2023, proiectul de hotărâre ce vizează lucrările de intervenții aferente obiectivului de investiţii „Studii tehnice pentru fluidizarea circulației în perimetrul cuprins între sensul giratoriu Hotel Oxford, B-dul Alexandru Lăpușneanu și B-dul Aurel Vlaicu, municipiul Constanța“. Investiția se ridică la peste 3,2 milioane de lei, cu TVA (667.831,24 euro).

Petruț IACOB

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.