Ce faci când ai probleme cu maşina? Mergi la Exchange Battery, un nou magazin pentru baterii auto, la Constanţa

0
1047

De câteva zile am intrat în sezonul rece, iar în această perioadă în majoritatea acumulatorilor auto cedează. Când se întâmplă acest lucru conducătorii auto trebuie să verfice tensiunea acumulatorului și apoi să urmărească mai mulți parametri. Însă cum nu toată lumea se pricepe la asta, cel mai bine este să mergeți la un service specializat. La Constanța s-a deschis de aproximativ o săptămână un astfel de magazin, Exchange Battery.

Majoritatea acumulatorilor auto cedează când ne este lumea mai dragă, adică în sezonul rece atunci cand temperaturile scad sub zero grade. Tocmai de aceea, la Constanța, un tânăr pasionat de acest domeniu a decis că este momentul să își deschidă propria afacere, după ce a lucrat mai bine de 10 ani la un astfel de magazin.

Victor Stoia este cel care în plină pandemie a decis să își deschisă propria afacere. Service-ul pentru baterii auto se află pe Bulevardul Aurel Vlaicu nr.135, lângă magazinul Tonis, și oferă o gamă variată de acumulatori auto cu prețuri pentru toate buzunarele. În plus, montajul este gratuit și veți primi și garanție.

De ce a ales să își deschidă un astfel de magazin și ce modele de baterii găsiți la Exchage Battery puteți urmări în materialul VIDEO!

Programul magazinul este: de luni până vineri, de la 08.00 la 17.00, iar sâmbătă, de la 08.00-14.00.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.