Cererea de ordonanță președințială pentru pelerinajul de Sfântul Andrei, respinsă de Tribunalul Constanța

0
936
Diana șoșoac, foto-arhivă

Judecătorii Tribunalului Constanța au analizat vineri, 26 noiembrie a.c., din nou, oportunitatea organizării pelerinajului la peştera Sfântului Andrei, în zilele de 29 şi 30 noiembrie, în contextul pandemiei de coronavirus, în care o serie de măsuri sunt impuse a fi respectate. Instanța a admis excepția inadmisibilității cererii și a respins-o ca inadmisibilă.

Astfel, magistrații au fost sesizați de către Arhiepiscopia Tomisului dar şi alți enoriaşi cu o cerere prin care se solicită a se emite o ordonanță preşedințială în acest sens.

La Tribunalul Constanța a fost prezentă reprezentantul legal al Arhiepiscopiei Tomisului, avocata Diana Iovanovici Șoșoacă pentru a susține pledoariile menite să convingă instanța să permită organizarea pelerinajului pentru toți enoriaşii care doresc să meargă la peşteră. Cu toate acestea judecătorii Tribunalului Constanța au respins ca inadmisibilă cererea de emitere a unei ordonanțe președințiale pentru organizarea pelerinajului la peștera Sfântului Andrei, în zilele de 29 și 30 noiembrie 2020. Hotărârea Tribunalului Constanța poate fi atacată în recurs, în termen de cinci zile de la pronunțare și o să fie atacată după spusele avocatei.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.