Cernavodă: Lucrările efectuate pe strada Anghel Saligny vor asigura o furnizare a agentului termic fără probleme, la iarnă

0
5

Firma Consiliului Local Cernavodă a întreprins lucrări de modernizare a sistemului centralizat de încălzire, pe strada Anghel Saligny. Tronsonul aparține Societății Naționale Nuclearelectrica S.A.

Țevile aveau peste 30 de ani, erau ruginite și colmatate, astfel că iarna apăreau foarte multe avarii pe acest tronson.

În urma schimbării conductelor de transport al agentului termic de pe strada Anghel Saligny, locuitorii din cartierele Columbia și Domnitorilor nu vor mai suferi de pe urma avariilor apărute pe acest tronson. Lucrările sunt benefice și pentru societatea Consiliului Local, care furnizează agentul secundar către populația din oraș.

„Nu vor mai fi probleme pe durata iernii și vom avea o circulație foarte bună a agentului termic – cu temperatura nu era problemă – în două cartiere, în mod deosebit cel din Columbia și cel de-al doilea, Cartierul Domnitorilor. Am avut foarte multe avarii pe acest tronson și nu puteam să ne desfășurăm activitatea, să putem să furnizăm agentul, pentru că se spărgea când începeau să bage presiune, pentru că țeava era foarte veche, foarte ruginită și foarte colmatată, pe jumătate. Cei de la Nuclearelectrica, cărora le aparține acest tronson de agent primar, s-au gândit să înlocuiască țeava, au redimensionat-o, în avantajul locuitorilor, dar și al nostru, al societății Utilități Publice, pentru că noi furnizăm agentul secundar și pe noi ne afectau foarte mult aceste întreruperi“, a explicat Lucian Rădulescu, directorul general al S.C. Utilități Publice Cernavodă S.R.L., care a fost contractată pentru aceste lucrări. .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.