Primăria Constanța cheltuiește alte 8,5 milioane de lei pentru sport

0
774
Primăria Constanța

Primăria Constanța a inițiat procedura de selecție de proiecte sportive, în vederea acordării de finanțări din bugetul local, în cadrul programelor „Promovarea sportului de performanță“ și „Sportul pentru toți“.

Municipalitatea îşi propune să acorde fonduri și pentru anul competițional 2021 – 2022 și anul 2021, din bugetul local, pentru atribuirea unor contracte de finanţare în vederea susținerii programelor sportive organizate de către structurile sportive înființate pe raza unității administrativ – teritoriale a municipiului Constanța.

Bugetul disponibil, pentru anul 2021, pentru atribuirea contractelor de finanţare pentru programele „Promovarea sportului de performanță“ și „Sportul pentru Toți“ este de 8.500.000 de lei.

Proiectele se vor întocmi conform documentației de pe site-ul Primăriei și se depun, indiferent de programul sportiv în care se încadrează, la sediul administrației locale din str. Cuza Vodă nr. 27. Data-limită pentru depunerea acestora este 09.07.2021, ora 15.00.

Proiectele se vor deschide începând cu data de 13.07.2021, ora 12.00, în prezenţa membrilor Comisiei de evaluare și selecţie.

Pentru proiectele care vor întruni cuantumul minim de 65% din punctajul maxim ce se poate acorda (100 de puncte), Comisia va stabili sumele ce vor putea fi alocate ca finanțare din bugetul local, în limita fondurilor disponibile.

Raportul final încheiat de Comisia de evaluare și selecție a proiectelor va face obiectul unei hotărâri de Consiliu Local, prin care se va aproba încheierea contractelor de finanțare și alocarea sumelor aprobate pentru fiecare proiect.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.