Cine este Florin Picoi, cel care a urcat cu forța un tânăr în mașină, la Năvodari, pentru a-i aplica o corecție în afara orașului

2
8991
Florin Picoi

Un tânăr de 23 de ani, din Năvodari, a fost urcat cu forța într-o mașină, duminică seară, de către un individ, după care a fost dus undeva în afara orașului, unde, în ”compania” altor persoane, a fost bătut cu bâta și cu pumnii, însât are nevoie de circa 10 zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera.

Cu privire la agresor, pe numele său: Florin Picoi, acesta este un individ cunoscut oamenilor legii, din rândul celor care nu pot sta prea departe de scandaluri. El a fost implicat în mai multe conflicte locale, atât în Năvodari, cât și în Constanța. Într-o anumită perioadă nu prea s-a mai auzit nimic despre el și chiar se credea că s-a liniștit. Din câte se pare, nu e chiar așa.

Despre trecutul său se poate spune că a fost influențat de un alt individ cunoscut în rândul celor ”cu mușchi”, respectiv Cristian Fălcuș, zis ”Ipu”. Probabil Ipu l-a inițiat și pe Picoi în rândul ”șmecherilor de Năvodari”, încă de când era mic, ulterior provocând împreună scandaluri prin urbe.

Un exemplu ar fi răfuiala din 2010, când, înarmați cu bâte tip base-ball, o toporișcă și un pistol cu gaze, Picoi și alți indivizi au atacat trei persoane, distrugând totodată geamurile unui local de pe strada Cișmelei, din Constanța, precum și geamurile unui autoturism. Victimele au necesitat pentru vindecare între 12 și 30 de zile. 

Un alt scandal în care Florin Picoi a participat împreună cu ”Ipu” a avut loc cam în aceeași perioadă, în barul Sunshine, din Năvodari, unde au avut o ”reglare de conturi” cu un individ, Alexandru Terente, care a fost bătut ”măr”, iar totul pornise de la un alt conflict, când o sală de internet a fost devastată de mai multe persoane.

După ce acest scandal a ajuns să fie tranșat în instanță, mai mulți martori au devenit inculpați, întrucât au dat declarații mincinoase în instanță, pentru a-l proteja pe Ipu.

De precizat că mulți dintre cei nelipsiți în scandalurile respective nici nu se mai află în țară. Potrivit unor surse din rândul comunității, chiar și Cristian Fălcuș, zis ”Ipu”, a părăsit România în urmă cu mai mulți ani, pentru a se muta în Spania.

În ceea ce-l privește pe Florin Picoi, acesta se află, în acest moment, în arestul IPJ, după ce, luni, 12 iulie, instanța a admis propunerea procurorilor privind luarea măsurii arestului preventiv față de acesta.

Daniel ALBU

Citeşte şi:

2 COMENTARII

  1. Dar de respectiva victima de ce nu scrieți nimic,este cumva usa de biserica??? Bai Focuspress,înainte sa scrieți aberațiile astea,ar trebui sa va interesați înainte,și nu mai aruncați cu noroi aiurea!!! In primul rând respectiva victima,chiar nu este usa de biserica și se știe foarte bine ce face și cu ce se ocupa!!!! Așa ca fiți corecți pana la capăt

    • A arunca cu noroi inseamna sa faci acuzații nefondate, ori ceea ce este scris în articol sunt fapte dovedite, care au fost judecată în instanță. NU stim cine este victima, asteptam sa ne scrieti pe adresa de email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.