Cine sunt şi cu ce se ocupă consilierii personali ai primarului din Techirghiol

0
1301
Iulian Soceanu

Mulţi primari nu înţeleg că sunt vremelnici pe funcţii şi că lipsa de transparenţă nu îi ajută cu nimic. Mai devreme sau mai târziu se va afla şi ce dispoziţii emit, dar şi ce consilieri personali îşi angajează (pe bani de la bugetul local, adică din buzunarele cetăţenilor), cât şi ce averi au agonisit.

Vom face publice, cât de curând, numele edililor care refuză să răspundă la întrebări simple, deşi legea îi obligă – ca de exemplu: cine sunt consilierii personali sau de ce nu au publicat la vedere declaraţia de avere. Între timp, aşa cum am prezentat constănţenilor cine sunt consilierii primarului Constanţei, Vergil Chiţac, azi vă facem cunoscuţi consilierii personali, remuneraţi, ai lui Iulian Soceanu, primarul oraşului Techirghiol.

Astfel, edilul din Techirghiol are doi consilieri personali: Robert Nenciu, care este şi purtător de cuvânt al primăriei, iar între atribuţiile sale se numără şi întocmirea comunicatelor de presă, respectiv asigură şi coordonează postările oficiale pe reţelele de socializare, respectiv Andreea Zibileanu, care are atribuţii de protocol, primiri delegaţii, identifică şi aduce la cunoştinţa primarului solicitările cetăţenilor.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.