Primarul Chiţac are un sfătuitor onorific şi trei remuneraţi. Unul dintre ei se ocupă de Poliţia Locală, patrimoniu, cadastru şi comunicare

0
1213

Primăria Constanţa are, în momentul de faţă, 4 persoane angajate să comunice informaţiile legate de activitatea administraţiei locale. Cel care coordonează Compartimentul de Comunicare şi Mass Media din cadrul primăriei este Doru Iordache, adică persoana care s-a ocupat şi de o bună parte din campania electorală a actualului primar Vergil Chiţac.

 Cât de bine gestionează acesta comunicarea primăriei, este greu de apreciat momentan. Însă, în afară de acest departament de comunicare, primarul Vergil Chiţac este ajutat şi de patru consilieri personali, unul onorific şi trei plătiţi de la bugetul local: Iulian Gropoşilă, Dorin Popescu, George Măndilă şi mai sus menţionatul Doru Iordache.

Iată cu ce se ocupă cei patru consilieri:

Iulian Gropoşilă este consilier onorific (adică neremunerat) şi  îl consiliază pe primarul municipiului Constanța pe probleme ce țin de mediul de afaceri și IMM-uri.

Dorin Popescu (consilier aremunerat) are ca principale atribuții consilierea primarului pe problemele specifice în domeniile relații externe, cultură, educație, relația cu societatea civilă, relații publice (relațiile cu cetățenii).

George Măndilă (remunerat) asigură consilierea primarului pe probleme ce țin de Secretariatul general al Consiliului Local, relația dintre Consiliul Local și administrația locală, activitatea de autorizare și sprijin a agenților economici și pe cea privind dezvoltarea municipiului și atragerea de fonduri europene.

Doru Iordache (remunerate) are ca atribuţii activitatea Direcției Generale Poliția Locală, activitatea de patrimoniu și cadastru din cadrul Primăriei și comunicarea dintre conducerea administrației locale și mass media.

Informaţiile au fost oferite oficial, de Primăria Constanţa, ca urmare a unei solicitări formulate de Focus Press.

Alexandra CUCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.