Circulație restricționată în luna septembrie în zona poligonului Babadag

0
292
Trageri cu muniție de război în Poligonul Babadag. FOTO Prefectura Tulcea

Circulația în zona poligonului Babadag va fi restricționată în trei perioade ale lunii septembrie ca urmare a utilizării de către militari în incinta acestuia a muniției de război.

În perioadele 7-11 septembrie, 14-25 septembrie și 28-30 septembrie, între orele 8.00 – 23.00, în poligonul Babadag, situat între localitățile Enisala și Sălcioara pe DJ 222, se execută trageri cu muniție de război, ziua și noaptea, conform adresei Ministerului Apărării Naționale – Unitatea Militară 02025 Babadag.

Circulația pe DJ 222 între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara va fi restricționată prin amplasarea a două bariere, iar tragerile se vor executa fără întrerupere pe interval de 60 de minute, cu pauze de 15 minute între ele, pentru descongestionarea traficului rutier. Pentru rezolvarea unor situații de urgență se va lua legătura în mod obligatoriu cu Centrul secundar de Pregătire pentru luptă Babadag la numerele de telefon 0240/562805, 0745 736741.

În vederea respectării măsurilor de siguranță a tragerilor, pentru buna desfășurare a activităților în perioada și la intervalele orare mai sus menționate, se recomandă folosirea rutei alternative de circulație între localitățile Babadag și Sălcioara:

BABADAG – DN 22 – localitatea CEAMURLIA DE JOS – localitatea JURILOVCA – DJ 222 – localitatea SĂLCIOARA și retur.

Nerespectarea recomandărilor prezentate mai sus pot duce la consecințe grave de care Unitatea Militară nu se face răspunzătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.