Șeful Poliției Eforie, suspect într-un dosar privind infracțiuni de fapte de corupție. Alte trei persoane au fost reținute

0
5659
La percheziții au participat și polițiștii din trupele speciale. FOTO Poliția Română

Mai multe descinderi și percheziții au avut loc în cursul zilei de 27 august pe raza județului Constanța, una dintre acestea fiind la sediul Poliției Eforie. În dosarul instrumentat de DNA, trei persoane, civili, au fost reținute și s-a cerut în instanță arestarea preventivă.

Reprezentanții Direcției Naționale Anticorupție au precizat pentru Focus Press că au avut loc mai multe percheziții în cadrul unor cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, presupus a fi fost săvârșite în perioada 2019 -2020. Două dintre locațiile vizate sunt instituții publice din localitatea Eforie.

Potrivit unor surse neoficiale din cadrul anchetatorilor, în urma acestei acțiuni, trei persoane, fără calitate specială au fost reținute sub aspectul comiterii infracțiunii de dare de mită. De asemenea, comandantul Poliției Eforie, comisarul șef Gabriel Coteanu, care are calitatea de suspect, a fost pus la dispoziția anchetatorilor de către conducerea IPJ Constanța.

Acesta nu a putut fi contactat telefonic pentru un punct de vedere.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.