Cîrjaliu: „Odată cu amenajarea unei plaje noi, Agigea va avea potențial turistic”

2
1304

Cristian Cîrjaliu, primarul comunei Agigea a verificat, de dată recentă, zona unde se realizează proiectul de înnisipare în localitate. Obiectivul de investiții va fi realizat de către Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) pe fonduri europene.

Astfel, se va amenaja o nouă plajă de peste 12.000 mp.Edilul speră ca acest proiect să fie finalizat la sfârșitul anului 2023, iar că acest obiectiv de investiții nu va suferi modificări, așa cum se vehiculează în mediul online, ci va fi implementat și finalizat la termen, așa cum a fost aprobat.

„Pentru obiectivul de investiții „Reducerea Eroziunii Costiere există deja un proiect aprobat și nu sunt de acord cu nicio modificare a acestui proiect. Localitatea Agigea va avea potențial turistic cu această nouă plajă, de aproximativ 12 de mii mp care va dezvolta întreaga comunitate. Investiția este din fonduri europene. Proiectul prevede o faleză pe partea de sud, spre localitatea Eforie, dar și o promenadă. Sper ca până la sfârșitul anului 2023 această lucrare să fie închisă”, a spus primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu.

Loredana MIHAI

2 COMENTARII

  1. or fi vazul agigenii la dumneata, nu pot intelege. Poate ca esti pesedist si constantelii vad doar interese…
    Niciodata constantenii nu vor fi fruncea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.