Drumea l-a înlocuit pe Niculescu în Consiliul de Administrație al Portului Constanța

1
770
FOTO: Facebook

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Companiei Naționale Administrația Portului Maritim SA Constanța a luat act vineri, 26 mai a.c., de încetarea mandatului lui George Niculescu de administrator al Portului, la data de 21 aprilie a.c., ca urmare a demisiei.

Statul Român, prin Ministerul Transporturilor, și Fondul Proprietatea, acționarii CNAPMC prezenți la ședința de vineri, au decis și aprobarea numirii lui Mihnea Claudiu Drumea în funcția de membru provizoriu în Consiliul de Administrație al Portului, pentru o perioadă de patru luni, cu posibilitatea prelungirii pentru motive temeinice până la maximum șase luni, începând cu data de 29 mai a.c. și până la data de 28 septembrie a.c., inclusiv.

Indemnizația fixă lunară brută a administratorului provizoriu numit va fi în sumă de 10.636 de lei, numai dacă cuantumul acesteia nu depășește de două ori media pe ultimele douăsprezece luni ale câștigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfășurată, conform obiectului principal de activitate al CNAPMC, la nivel de clasă, conform clasificației activităților din economia națională comunicat de Institutul Național de Statistică anterior numirii, și cu încadrarea în bugetul aprobat al Portului.

AGA CNPAMC din 26 mai a.c. a aprobat și situațiile financiare ale Portului Constanța pentru exercițiul financiar încheiat la 31.12.2022, dar și repartizarea profitului.

Liberalul George Niculescu, fost prefect al Constanței și-a dat demisia din Consiliul de Administrație al Portului deoarece a fost numit în funcția de președinte al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei.

Liberalul Mihnea Claudiu Drumea este consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului Nicolae Ciucă.

Valentin ISPAS

Citește și:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.