CJC cheltuie peste 160.000 de lei pentru realizarea unor broșuri

0
212

Consiliul Județean Constanța intenționează să achiziționeze materialele informative sub formă de broșuri, pentru proiectului „Monitorizarea şi protejarea în comun a mediului înconjurător în Bazinul Mării Negre”. Pentru acest lucru a fost deschisă o licitație publică, iar cei interesați pot rimite oferte de preț până la data de 23 martie. Pentru realizarea acestor broșuri, CJC pune la bătaie 163.902,49 de lei, fără TVA.

Broșurile vor conţine următoarele categorii de informații: măsuri de prevenire a poluării și protecție a mediului înconjurător; informare și pregătire a populației în situații de urgență precum cutremure, incendii, inundații, fenomene meteo extreme, etc.; infomații referitoare la rezultatele obţinute în cadrul implementării proiectului.

Reprezentanții Consiliului Județean Constanța au mai multe cerinţe pentru formatul broşurilor care vor fi în număr de 6.000. Acestea trebuie să fie redactate în limba română, în format A5 și să conțină 48 de pagini cu tot cu coperți care trebuie să fie lucioase și din carton. Alte specificații: greutate 250g, aspect lucios cu policromie, grosime 80g, cotor broşat. Broşurile se vor ambala în seturi de câte 50.

Unitatea Administrativ-Teritorială Judeţul Constanţa, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Consiliul Raional Ungheni din Republica Moldova şi Asociaţia Bulgară pentru Transferul Tehnologiei şi Inovaţiei din Bulgaria implementează proiectul „Monitorizarea şi protejarea în comun a mediului înconjurător în Bazinul Mării Negre”– ALERT, cod eMS BSB-538, fmanţat prin ProgramuI Operaţional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020, Prioritatea 2 – Promovarea coordonării protecţisei mediului şi reducerea l’n comun a deşeurilor marine în Bazinul Mării Negre, Obiectivul Specific 2.1 – îmbunătăţirea monitorizării în comun a mediului.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.