Clinica Dr. Săftoiu se deschide luni pentru urgenţele stomatologice: “Pentru siguranţa cadrelor medicale şi a pacienţilor s-au luat măsuri foarte stricte”

0
612

Clinica Dr. Săftoiu anunţă că se deschide luni, 27 aprilie a.c., pentru a oferi mangalioţilor servicii stomatologice de urgenţă. “Având în vedere suspendarea activităţii în cabinetele stomatologice private, conform Ordonanţei militare nr. 2/21.03.2020 , atât Direcţia de Sănătate Publică, cât şi Colegiul Medicilor Stomatologi, au acordat clinicii noastre acordul de principiu de a trata urgenţele stomatologice în mod corespunzător în contextul epidemiei cu COVID19, într-un cadru în care se respectă normele implementate de Colegiul Medicilor Stomatologi şi Direcţia de Sănătate Publică. Pentru siguranţa cadrelor medicale şi a pacienţilor s-au luat o serie de măsuri de protecţie deosebite, foarte stricte”, anunţă reprezentanţii clinicii.

Primul triaj al pacienţilor se va realiza telefonic la numărul de telefon al clinicii. Un reprezentant al clinicii va consilia şi îndruma pacientul. Telefonul pentru primul triaj este 0737.917.173, iar programul clinicii este de luni până luni, în intervalul orar 9:00-17:00. Pentru eliminarea oricărui risc de contaminare cu virusul COVID19, atât medicii, asistentele medicale, cât şi pacientii vor purta echipamente de protecţie, trecând printr-un proces de dezinfecţie încă de la intrarea în clinică. Totodată, pacientul va completa un chestionar pe propria răspundere. Verificarea temperaturii corporale a pacientului este o condiţie obligatorie. Accesul în clinică se va face exclusiv pe bază de programare telefonică în prealabil, fără însoţitor al pacientului (doar în cazul în care pacientul este minor). Medicii solicită pacienţilor să se prezinte la ora stabilită în clinică, pentru a evita aglomeraţia în sala de aşteptare.

Citeşte şi:

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.