Colectivul Cermed, ajutorul lui Moş Crăciun pentru 30 de copii din localitatea Vulturu

0
776

A fost un an dificil pentru toată lumea, dar asta nu înseamnă că nu putem face fapte bune, care să aducă zâmbete pe chipurile copiilor. Colectivul Cermed  şi-a propus ca de Crăciun să devină ajutorul Moşului pentru cei mai puţin norocoşi din apropierea noastră.

Pentru că cea mai mare bucurie pe care o poţi face este să aduci zâmbetul pe buzele unor copii, echipa Cermed a hotărât ca ajutorul să mearga către aceştia. În spririjinul iniţiativei a venit părintele Ciprian Sergiu Viziteu din localitatea Vulturu, care a prezentat cazurile a 30 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani, care au nevoie de Moş Crăciun anul acesta.

Echipa Cermed se va afla sâmbătă în comuna Vulturu, pentru a duce celor mici darurile de la Moşu.

Pentru colectivul Cermed este prima dată când se uneşte într-o acţiune de genul acesta, dar cu siguranţă va deveni o tradiţie. Iuliana Bara, managerul Cermed, este alături de echipa centrului medical în acest demers.

“Felicit din tot sufletul familia Cermed pentru implicarea în acest proiect. Sunt multe cuvinte de mulţumire pe care aş dori să le adresez colegilor mei, dar aş vrea să subliniez că sunt mândră să lucrez alături de aceşti oameni minunaţi”, a transmis Paula Aramă, manager relaţii client din cadrul Cermed.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.