VIDEO. Aleşii, sub lupa FOCUS PRESS: ce avere declară urbanistul Cristiana Popescu, proaspăt ales consilier local

0
564

Noul consilier local U.S.R. Cristiana Popescu este de profesie urbanist. Dar la Constanța, orașul natal, n-a activat în domeniu, însă acum își poate folosi cunoștințele în Comisia de specialitatea nr. 2 a Consiliului Local, Comisia de organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură, al cărei membru este.

Alesul local Cristiana Popescu a absolvit studiile Facultății de Urbanism a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu“ din București, iar apoi a urmat un master în Managementul urban al orașelor competitive, tot la „Ion Mincu“. A lucrat ca urbanist în Capitală, pentru câțiva ani, participând la elaborarea mai multor Planuri Urbanistice Generale și Zonale, dar apoi s-a întors în Constanța și nu a mai profesat în domeniu, neplăcându-i felul în care se desfășurau proiectele imobiliare în acea perioadă, potrivit propriilor declarații.

Cristiana Popescu

Și-a înființat propria firmă, de grafică, Creative Photo Design, al cărei unic asociat și administrator este, și de unde a obținut anul trecut venituri în valoare de aproximativ 10.000 de lei. Este administrator și al Mavros Logistic Taxi S.R.L., de unde nu a încasat, însă, niciun venit în 2019, dar soțul său da: 2.594 de lei pentru activitatea de operator transport. Anul trecut, Cristiana Popescu a mai realizat venituri de 6.584 de lei de la Bright Maritime Services pentru serviciile de operare calculator, respectiv contabilitate primară.

Consilierul local U.S.R. Constanța este și voluntar în cadrul Asociațiilor Verde Urban și De-a Arhitectura, și membru al Asociației Profesionale a Urbaniștilor.

Potrivit declarației de avere, Cristiana Popescu deține un teren intravilan de 254mp în Constanța, împreună cu soțul, cumpărat în 2017, și are un credit de peste 38.000 de lei, scadent în 2022.

Mai multe detalii despre declarațiile sale de avere și interese, în interviul pe care l-a acordat Focus Press.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.