Complexul Dacia îşi schimbă aspectul exterior: proiectul de renovare intră la vot, în Consiliul Local

0
387

Proiectul prin care se propune renovarea completă a Complexului Dacia şi modificarea aspectului acestei construcţii mai are de trecut un singur hop: votul consilierilor locali. Ceilalţi paşi, inclusiv dezbaterea publică, au fost deja parcurşi. Dacă planul investitorului este votat şi în şedinţa de Consiliu Local Municipal de la sfârşitul lunii, complexul va intra în renovarea propriu-zisă.

Reamintim că DACIA T&T SRL a inițiat un PUD care a fost supus opiniei publice. Este vorba despre „Planul Urbanistic de Detaliu – Complex comercial Dacia, bulevardul Tomis nr. 235”, cel care a fost o dată un punct de referință în oraș, mai ales că în imediata apropiere se afla și un cinematograf. În perioada în care se puteau transmite sesizări, două societăți comerciale și un architect au formulat observații.

Imobilul care a generat documentația are o suprafață de 296,14 mp. și este amplasat în nord vest-ul intravilanului municipiului Constanța, având acces la 2 bulevarde, bulevardul Tomis, și bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Mai multe detalii puteţi citi AICI!

Revenind la votul consilierilor, care condiţionează demararea proiectului, facem precizarea că aleşii locali au fost convocaţi în şedinţă pe data de 31 august, pe ordinea de zi figurând şi următorul punct: “Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului urbanistic de detaliu – modificare aspect exterior Complex Dacia, bd. Tomis nr. 235, investitor SC Dacia T&T SRL”.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.