Complexul Excelsior din Eforie Sud se va extinde

0
55

Sezonul estival se află la patru luni distanță, iar investitorii se pregătesc să construiască sau să modernizeze unitățile de cazare din stațiunile de pe litoralul românesc. Un exemplu în acest sens sunt cererile de construire de imobile destinate sau hoteluri în nordul, dar și sudul județului Constanța.

Complexul Excelsior din Eforie Sud intenționează să se extindă, astfel, a fost depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța un anunț public privind decizia etapei de încadrare, astfel comentariile/ observaţiile/ propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 27.02.2021 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ), asupra proiectului ”Construire Centru de întreținere și recuperare a sănătății Complex Excelsior S.A.”

Centru va fi amplasat pe strada Dezrobirii, numărul 4 din Eforie Sud, beneficiară fiind societatea Complex Excelsior S.A..

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Complex Excelsior S.A. s-a înființat la data de 1 noiembrie 1995, cu sediul în localitatea Eforie Sud, pe strada Dezrobirii numărul 4,  iar unicul administrator fiind Oren Milshtain.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.