Conceptul “Dinner in the sky” este posibil să ajungă din nou pe litoral

0
1762

“Dinner in the sky” este un concept inedit, lansat pe piaţa din România undeva în anul 2011 a ajuns pentru prima oară pe litoralul românesc în același an, când a fost amplasată în stațiunea Mamaia. Atunci peste 150 de persoane au trăit o experienţă unică. Au luat cina pe o platformă ridicată la o înălţime de 50 de metri. Ultima oară când acest concept a fost prezent pe litoral a fost în anul 2018, însă este posibil ca anul acesta spre sfârșitul verii să ajungă din nou la malul mării.

Conceptul implică ridicarea unei platforme la 50 de metri înălţime, unde 22 de persoane pot lua masa bucurându-se de privelişte, dar şi de adrenalină. O sesiune durează aproximativ 30 de minute, iar platforma va fi ridicată de 8 ori pentru „Dinner in the sky”, timp în care invitaţii vor trăi experienţa unică a servirii unei mese la înălţime. „Imaginează-ți o întâlnire cu o persoană iubita, la un concert de pian deasupra plajei Marii Negre la asfințit. La Dinner în the Sky vei pluti în aer, lăsând în urmă toate greutățile care te țin pe pământ și te vei umple de frumusețea din jur. În spațiul liber de la mijlocul mesei, pregătiți să facă o artă din momentul servirii cinei, se vor află cheful bucătar, chelnerul și un entertainer.”, este mesajul cu care reprezentanții conceptului vor să atragă clienții.

Tot aceștia au menționat că este posibil ca la sfârșitul verii să avem din nou “Dinner in the sky” la Mamaia. „Încă nu știm exact, deoarece depindem de niște contracte cu niște sponsori. Dacă ele se vor concretiza probabil la sfârșitul lunii augus, începutul lunii septembrie este posibil să venim o săptămână, însă nu putem confirma sută la sută”, au precizat, pentru Focus Press, reprezentanții conceptului.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.