Condamnați definitiv la câte 18 ani de închisoare pentru omor

0
523
Curtea de Apel Constanța. Foto-Focus Press

Doi indivizi, acuzați că și-au omorât un coleg de cameră, s-au declarat nemulțumiți de pedeapsa primită pe fondul cauzei, motiv pentru care s-au adresat instanței superioare, cu apel. În fapt, este vorba despre un caz de violență, înregistrat în urmă cu doi ani, într-un imobil din Agigea.

Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, dar și al consumului exagerat de alcool, Viorel Vasile Mitu și Marius Ionuț Grosu au agresat, în toiul nopții, alți doi bărbați, colegi de muncă, cazați într-un cămin pentru muncitori din Agigea. În urma loviturilor primite, unul dintre ei a decedat, iar celălalt a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de 25-30 de zile.

Agresorii au fost identificați, apoi arestați pentru omor, respectiv vătămare corporală, iar la finalul cercetării judecătorești, instanța de fond i-a condamnat la câte 18 ani de detenție, plus plata unor daune.

Cei doi au formulat apel împotriva sentinței Tribunalului Constanța, din data de 18 noiembrie 2020, iar vineri, 12 martie a.c., Curtea de Apel Constanța respins apelurile formulate de inculpați, în schimb a admis apelul Parchetului și a majorat cu 6 luni pedeapsa lui Viorel Vasile Mitu. Decizia este definitivă.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.